Soita! 045 2756 375 andy@train4life.fi

Andreas ”Andy” Henricson palveluksessasi!

Olen ammatiltani lisensioitu Personal Trainer sekä PT-kouluttaja. Olen suorittanut Trainer4you Personal Trainer-koulutuksen, kahvakuulaohjaajakoulutuksen sekä voimavalmentajakoulutuksen. Viimeisimpinä vuosina olen kasvattanut tietotaitoa C.H.E.K- instituutin Holistic Lifestyle Coachin ja Exercise Coachin merkeissä sekä Anatomy Trainsin structure & function. Lisäksi olen käynyt monia pienempiä koulutuksia kuten esim. Functionality- trainer, Compactfit Bodyweight coach, Highroller ohjaaja. Haluan jatkuvasti kehittyä sekä oppia uutta, joten kouluttaudun jatkuvasti lisää ja haen uutta oppia sekä laajaa näkökulmaa terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Tämä valtava tiedonjano ajaa minua jatkuvasti eteenpäin ja haluankin auttaa sinua voimaan paremmin ja nauttimaan elämästä!

Synnyin 1984 ja jo pienestä pitäen liikunta oli vahvasti mukana elämässäni. Lähdinkin lukion jälkeen Jyväskylään opiskelemaan liikuntapedagogiikkaa ja tämän jälkeen vuosina 2009-2016 toimin liikunnanopettajana Kirkkonummella ja Martinlaaksossa.

Oma harrastuspohja on pääosin palloilulajeissa joista erityisesti jääkiekko, jalkapallo ja golf ovat sydäntäni lähellä. Lisäksi olen harrastanut lähes kaikkia mahdollista pallopelejä nuorempana. Kuntosaliharjoittelu on ollut aina harjoittelussa mukana enemmän tai vähemmän ja olenkin panostanut monipuolisuuteen myös siinä. Tämä laaja lajitausta on muovannut omaa ajattelua vahvasti kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja monipuolista liikuntaa.

Raskaan urheilun vastapainona olen löytänyt QiGongin keinona purkaa stressiä ja antaa keholle aikaa rentoutua. Tämä paistaa läpi myös valmennuksissa, jossa pyrin löytämään jokaiselle sopivimman kokonaisuuden. Valmennuksessa haastan jokaisen henkilön löytämään oman unelmansa ja sitten aloitamme matkan sitä kohti. Oli unelma miten pieni tai suuri tahansa, se on aina kaiken keskipiste. Ilman unelmaa/päämäärää matka on tod.näk. epämääräinen sekä vaikea, joskus jopa mahdoton. Valmennuksessa pohjana toimii elämän 4 tohtoria: Dr. Quiet, Dr. Diet, Dr. Movement ja Dr. Happiness ja yhdessä löydämme sinulle sopivimman balanssin.

Vahvuuksiini kuuluu koulutusteni avulla ehdottomasti laaja käsitys urheilulajeista ja niiden vaatimuksista sekä kokonaisvaltainen ymmärrys kehon stressireaktioista ja miten niitä voidaan lievittää, jotta kroppa olisi tasapainossa.
Tämänkin takia oma valmennukseni keskittyy vahvasti holistiseen valmentamiseen, suorituskyvyn optimointiin sekä kehon asentojen korjaamiseen ja sitä kautta kipukohtien poistamiseen.

Koulutustausta:

Trainer4you Personal Trainer

C.H.E.K Institute Exercise coach

C.H.E.K Holistic Lifestyle coach, level 1

Anatomy Trains structure & function 1 ja 2

Trainer4you Voimavalmentaja

Trainer4you Kahvakuulaohjaaja

Functionality trainer, level 1

Stay strong and carry the Chi with you every day!🙏

 

”Vuonna 2013 minulla diagnosoitiin Scheuermannin tauti lannerangassa. Muutama vuosi meni suht kivuttomasti, mutta keväällä 2017 tilanne paheni radikaalisti ja jouduin pitkälle sairaslomalle. Selkää kuntoutettiin fysioterapiassa ja Lokakuussa 2017 palasin takaisin töihin. Olen aina ollut erittäin urheilullinen, joten fyssareiden suosittelema ”kevyesti” treenaaminen tuntui hankalalta.. Marraskuussa 2017 aloitin yhteistyön Andyn kanssa ja päivääkään en kadu. Aloitimme treenit rauhallisesti, selkää kuunnellen ja kuntouttaen. Pikkuhiljaa selän lihakset vahvistuivat ja pystyimme jo treenaamaan hieman kovempaa. Monta kertaa tuli sanottua Andylle, että rakastan kyykkäämistä ja mavea, toisin sanoen kaikkia niitä liikkeitä, joita selkä ei yksinkertaisesti kestä. (Marraskuussa kokeiltiin pelkällä tangolla kyykkäämistä, mutta silloin selkä ei kestänyt minkäänlaista kuormitusta.) Treenattiin ekat pari kuukautta kovaa ja kokonaisvaltaisesti, mutta kuitenkin selkää kuunnellen.Tammikuussa 2018 sain uudet ohjelmat, joista löytyi mm. takakyykky ja mave ja helmikuussa kyykkäsinkin jo yli 50kg painoilla. Ihmiselle, jolle syksyllä sanottiin kyykkäämisen olevan tulevaisuudessa luultavasti mahdotonta, tämä on uskomattoman hieno asia. En vieläkään ymmärrä sitä, miten paljon olen kehittynyt näin lyhyessä ajassa. Olen Andylle äärettömän kiitollinen kaikesta, alusta asti hän on kuunnellut, ymmärtänyt, kehittänyt ja kannustanut minua. Voin vilpittömästi suositella Andya kaikille!”

-Emmi-

”Mä luotan täysin sun osaamiseen ja saan aina nopeasti apua tarvittaessa. Sua on hiljasenkin ihmisen helppo lähestyä ja motivoit mua tosi paljon. Treenien lisäksi sulta saadut ravinto-ohjeet on tosi selkeät ja helppolukuiset.
Treeniohjelmat on tosi monipuoliset ja sulta saa tosi hyvän ohjauksen jokaseen liikkeeseen.
Tapaamisten lisäksi säännölliset sähköpostit auttavat pysymään ruodussa.
Mulla on kasvanut meidän yhteistyön myötä huimasti usko itseeni ja treenistä on tullut osa jokapäiväistä arkea.”
-Riina-

”Olet Pt:nä asiantunteva ja innostava, aina hyväntuulinen. Treenin
ohella huomioit myös kokonaisvaltaisesti asiakkaan hyvinvoinnin ja
ravitsemuksen. Tekemäsi ohjelmat ovat monipuolisia ja haastavat
tasapainoa, koordinaatiota ja välillä asennettakin. Kohtaat asiakkaat
yksilöinä huomioiden taustan, elämäntilanteen, toiveet, rajoitteet
ja tavoitteet, päästämättä kuitenkaan liian helpolla. Olen siis
täysin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella sinua toisillekin,
vaikka toisinaan ”pyörittelenkin silmiäni” halutessani päästä
helpommalla. 🙂 ”

-Virve-